Zep Manufacturing, multinacionalna kemijska tvrtka s certifikatom ISO 9001, 9002, 14001 i NATO-om koja je vodeća u proizvodima za institucionalno i industrijsko održavanje od 1937.

Pružamo nevjerojatno širok raspon ciljanih sredstava za odmašćivanje, deterdženata, sredstava za dezinfekciju, otapala, maziva, dezodoransa, sredstava za poliranje i odabrane opreme za doziranje gotovo svim tržišnim segmentima kao što je sažeto ovdje u nastavku:

Industrija- otapala i sredstva za čišćenje

Otapala/sredstva za čišćenje za sve potrebe i uvjete uporabe, plus odabrana oprema za čišćenje. Raspon otapala je od prirodnih do alifatskih, aromatskih, halogeniranih mješavina; pri vrlo brzoj/brzoj/srednjoj/niskoj stopi isparavanja; izolacijski (za električne spojeve), nezapaljiv, bez mirisa i s dezodorirajućim učinkom; kompleksi otapala i deterdženta za vrlo specifične namjene (npr.: uklanjanje boje, za rasplinjače; odobreno od strane Boeinga, Douglasa, Aguste za karoserije zrakoplova).Odmašćivači za primjene na bazi vode: za ručno čišćenje/mješovito čišćenje recirkulacijskim spremnicima, za specifične metalurgije, itd.Sredstva za skidanje svih vrsta boja. Sredstva za uklanjanje kamenca, neka učinkovita i na cementu, za čišćenje keramike, klinkera, kamena.Deterdženti za podove, uključujući proizvode za teške uvjete rada i druge koji se koriste sa strojevima za pranje podova.

Industrijski dezodoransi raznih vrsta koji se temelje na različitim mehanizmima ovisno o slučaju: "dobre bakterije" i enzimski proizvodi za pomoć prirodnim procesima biorazgradnje; razarači mirisa koji kemijski reagiraju s molekulama koje uzrokuju loš miris; baktericidi koji eliminiraju bakterije odgovorne za fermentacije koje uzrokuju loš miris. Mnogi proizvodi sadrže mirise koji ispuštaju ugodan miris u ambijentu. Linija je upotpunjena opremom za učinkovito raspršivanje i doziranje proizvoda.

Sredstva za dezinfekciju i čišćenje za hladnjake i uklanjanje prašine, masnoće, prljavštine s hladnjaka i obnavljanje izmjenjivača topline;

Industrija- obrada metala

Maziva/rashladna ulja za rezanje uključujući neka specifična za aluminij; pomoćni proizvodi uključujući aditive za sprječavanje biorazgradnje radnih emulzija/loših mirisa; maziva za strojeve; oprema za brzo ispitivanje koncentracije maziva i rashladnog sredstva, za pripremu emulzija, za uklanjanje ulja za podmazivanje iz emulzija.

Specijalizirana sredstva za čišćenje metala za čelik, nehrđajući čelik, aluminij, bakar i njegove legure;

Pomagala za zavarivanje; završne obrade površina od čelika i nehrđajućeg čelika; "privremene zaštite" za očuvanje metalnih površina tijekom obrade metala, transporta i skladištenja; trajni zaštitnici na bazi cinka (galvanizacija), aluminijskog praha, gume; pretvarači hrđe.

Industrija- maziva

Tekućine za prodiranje/deblokiranje/podmazivanje/vodoodbojne/zaštitne tekućine (neke s teflonom i Vydaxom, različiti oblici i pakiranja, neke prema MIL specifikacijama ili USDA).

Ulja (ulja za podmazivanje u različitim SAE razredima, hidraulička ulja) za različite mehaničke primjene, uključujući neke specifične za tekstilnu industriju. Za prehrambenu industriju, vidi dalje (paragraf 3).

Specijalne masti: s litijem, s aluminijem, s teflonom, s molibden disulfidom, s bakrom; Na bazi grafita; za visoki tlak; premašuje određene MIL specifikacije i za prehrambenu industriju; u raznim pakiranjima i oblicima. Liniju upotpunjuje oprema za podmazivanje (ručna i/ili pogonjena komprimiranim zrakom).

Silikoni za primjenu protiv prianjanja, podmazivanja, odvajanja (također za hranu i farmaceutsku kvalitetu)

Industrija- apsorbenti

Apsorbenti, disperzanti i plutajuće barijere za kontrolu i uklanjanje curenja ugljikovodika na tlu i u površinskim vodama

Industrija- zaštita

Smole (uključujući dvokomponentni tip epoksida) kao završna obrada industrijskih podova i zidova, za popravak rupa i pukotina u cementnom podu/stubištima, za pričvršćivanje strojeva na tlo itd.

Kemikalije za završnu obradu (protiv mrlja, vodoodbojna, sjajni učinak) za mramor, klinker itd.

Zrakoplovstvo, pomorstvo i automobilizam

Uz mnoge kemikalije koje su već opisane pod "Industrija": Linija proizvoda za zrakoplove, brodove, automobile, kamione, kao što su sredstva za čišćenje eksterijera zrakoplova, maziva, strojevi za pranje mehaničkih dijelova i otapala, ručno i čišćenje tunela; čišćenje vjetrobranskog stakla; protuklizni/protiv habanja za prijenosne remene; trenutna sredstva za čišćenje prigušnice/karburatora; zaštitno/sjajno sredstvo za gumu i plastiku itd.; s MIL, Boeing, Douglas itd. odobrenjima.

Vojska

Namjenski izbor vojno odobrenih (MIL, NATO, itd.) otapala, maziva i zaštitnih ulja za oružje i vozila, penetrirajućih tekućina, sredstava za uklanjanje kamenca, zaštitnih filmova i deterdženata za vjetrobranska stakla zrakoplova, itd.

Institucionalni (hoteli, zgrade, zračne luke, itd.)

Sredstva za čišćenje/dezinfekciju klima uređaja za uklanjanje prašine/masnoće/prljavštine s ventilokonvektora, uklanjanje i sprječavanje rasta bakterija koje mogu uzrokovati smrtonosne infekcije legionelom.

Dodaci i oprema za bazene za dezinfekciju, održavanje čistoće i kontrolu stanja vode ručno ili automatski.

Odstranjivanje površina i opreme, dezinfekcija, dezodoracija: kompletna linija proizvoda za opće čišćenje, uklanjanje kamenca, dezinfekciju i završnu obradu; za bilo koji ambijent i za sve materijale kao što su pločice, mramor, granit, drveni podovi i zidovi, tepisi; za nehrđajuće i staklene površine; za "tešku opremu" poput pećnica i roštilja. Nekoliko učinkovitih ambijentalnih dezodoransa upotpunjuju liniju proizvoda.

Industrija hrane

Uz mnoge kemikalije koje su već opisane pod "Industrija": Proizvodi za čišćenje recirkulacijskog spremnika: alkalni, kiseli, jednofazni

deterdženti i sredstva za dezinfekciju za C.I.P.

Proizvodi za čišćenje pjenom: alkalni, kiseli, neutralni, klorirani pjenasti deterdženti i različita sredstva za dezinfekciju. Linija je podržana pjenastim topovima i topovima, elektroničkim kontrolnim pločama.

Maziva i masti za hranu: u rasutom stanju ili u obliku aerosola, sa sredstvima za sprječavanje hrđe i dezinfekciju. Liniju upotpunjuju elektronički sustavi za doziranje.

Specijalizirani insekticidi/pesticidi/proizvodi za suzbijanje štakora: Linija je upotpunjena opremom za doziranje.

Proizvodi za njegu ruku: nekoliko formula za čišćenje ruku, neke posebno učinkovite na masnoću, katran i ugljične ostatke; sredstva za dezinfekciju; zaštitne kreme. Liniju upotpunjuju konvencionalni dozatori bez dodira.

Katalozi za pregled: