Novosti

 

Proizvodnja izvrsnih vina zahtijeva ne samo veliko iskustvo vinara, osjetljivo nepce i obučeni, talentirani nos,nego i tehnološko znanje u upravljanju podrumima.Kvalitet vina prije svega je rezultat pedantne higijene podruma.WTOC CROATIA je ekskluzivni distribucijski partner za AFCO THONHAUSER sredstva za čišćenje i dezinfekciju vinarije.

Perma ULTRA

2021-10-07

Bluetooth funkcija
Omogućuje pojednostavljeni rad putem perma CONNECT APP -a

Za sanitaciju prostorija, hotelskih soba, apartmana, aviona, željezničkih putničkih vagona, autobusa, čekaonice, urede, čarter jahti,brodova, taksi, ambulante i druge velike prostore, gdje je potrebno sanirati površine i atmosferu.

TM DESANA MAX CL koristi se za uklanjanje tvrdokornih onečišćenja ili redovito temeljito čišćenje točionika. Obujam obloženosti cijevi kamencem označen je indikatorom boje.

Rad postrojenja bez kvarova tokom cjelokupnog procesa tretmana je neophodno za obradu otpadnih voda. Važni strojevi kao što su lanci, vretena, valjkasti i klizni ležajevi izravno su izloženi prljavštini, vodi, fosfatima i drugim kemikalijama. Neprekidno podmazivanje potrebno je kako bi se spriječilo prerano trošenje opreme i uređaja.