BARDAHL ADITIVI, ULJA I MAZIVA

U dostignućima zabilježenim u prošlih 50 godina značajno mjesto bi sigurno zauzeo BARDAHL sa svojim uspjesima na području industrije i sportova vezanih uz automobile, motocikle, brodove i avione.

BARDAHL-ovo otkriće "Polar Atraction" formule je to promjenilo. Pokazalo se da obične ugljikovodične uljne molekule u kombinaciji s drugim elementima dobivaju jaču molekularnu strukturu i električni naboj koji je suprotan onom u molekulama metala.

Na taj način mikroskopski tanak, ali izuzetno izdržljiv, film podmazivača se magnetski priljubljuje uz stijenke metala i na taj način spriječava trenje, grijanje i trošenje.

Kompanija BARDAHL je stekla čvrstu reputaciju u motornoj industriji, kako u profesionalnoj upotrebi proizvoda na trkama tako i u svakodnevnoj upotrebi proizvoda svih onih koji žele postići izuzetan rad svojih motora, smanjiti trenje i trošenje i produžiti motorima radni vijek.

BARDAHL-ova TEHNOLOGIJA DANAS

BARDAHL-ovi stručnjaci neprestano rade na laboratorijskim istraživanjima i testiranjima vozila na terenu. Nova tribološka dostignuća iz BARDAHL-ovih laboratorija u Seattle-u, USA neprestano nam stižu u obliku najkvalitetnijih proizvoda za benzinske i diesel motore te za industrijska postrojenja.For the world without friction