Novosti

 

Rad postrojenja bez kvarova tokom cjelokupnog procesa tretmana je neophodno za obradu otpadnih voda. Važni strojevi kao što su lanci, vretena, valjkasti i klizni ležajevi izravno su izloženi prljavštini, vodi, fosfatima i drugim kemikalijama. Neprekidno podmazivanje potrebno je kako bi se spriječilo prerano trošenje opreme i uređaja.

Proizvod formuliran s nepatogenim živim bakterijskim kulturama. Izvrsno za sprječavanje taloženja masti, ulja, celuloze, bjelančevina i akumulacije škroba u mastolovcima, šahtovima i odvodima. Služi za biološko rasterećenje odvoda.

Synergetic Aura ukrasni skupljač kukaca i letećih mušica, modernog dizajna. Aura je namijenjena za korištenje u kafićima, restoranima, barovima i hotelima.

Inovativna, antibakterijska ploča za guranje vrata. P-Plate ručka ubija 99,9% bakterija koristeći tehnologiju srebrenih iona radi suzbijanja patogena koje korisnici stavljaju na površinu, a zatim radi kontinuirano, 24/7. Time se sprječava unakrsna kontaminacija između jednog korisnika i drugog - zaštite korisnika i smanjenja širenja infekcija.

U suradniji s Zep u ponudi su sredstva i uređaji za eliminaciju neugodnih mirisa iz kanalizacijskih odvoda. Uređaj koristi enzime koji ne utječu na okoliš. Jednostavnost, niski troškovi su velika prednost ovog sustava.